Contractul pentru Tronsonul Biharia – Chiribis, al autostrazii Transilvania a fost semnat

0
453

Autostrada A3

Constructorul Beniamin Rus și directorul general CNAIR, Mariana Ioniță, au semnat contractul de proiectare-execuție pentru cei 28,55 km de autostradă. Aceștia ar trebui finalizați în 2022.

Sa speram ca va fi asa si bineinteles si o continuare ar fi buna care deja se zice ca s-a semnat, si de la Chiribis incolo dar inca nu se stie cand se vor incepe lucrarile, acolo la Suplac trece peste apa destul de mult, in camp stau grinzile care trebuie montate pe stalpuri dar de care nimeni nu zice daca sunt mai buni sau trebuie comandati altii pentru ca sunt demult nefolositi.

Montaj Camere Bihor

Partea de Nord-Vest adica ruta Oradea – Cluj, cred ca mai are ceva de asteptat pana va fi finalizata complet parerea mea daca la finele anului vin iar alegerile parlamentare adica iar schimbi guvern si asa mai departe ceea ce nu doresc sa se intample, atunci iar ramanem fara autostrada, intr-o tara civilizata un guvern se schimba la 20-30 de ani, ca guvernul respectiv sa faca ceva in tara nu tot sa schimbi guverne, pentru ca, costa si tot de la noi se trag banii pentru alte alegeri si asa mai departe.

Sunt curioasa sa vad cati din KM promisi se vor realiza si cine va mai licita sper sa nu vedem vreo contestatie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.