Data pensiilor schimbata, afla cand isi vor lua romanii banii

0
124

Pensie

Dacă până în prezent pensiile sunt virate în perioada 9-28 a fiecărei luni, s-a decis că acestea să fie livrate până la data de 15 a fiecărei luni.

Liviu Dragnea a precizat: „S-a stabilit un calendar foarte strict în ceea ce priveşte plata pensiilor. Acum se face între 9-28 ale luni, rămânând 2-3 zile pentru pensionarii care nu au fost acasa. S-a decis ca să nu mai existe niciun fel de confuzie şi oricine să ştie când primeşte pensia, ca pensiile să fie plătite până în data de 15 ale lunii. Calculul este făcut ca în 9 zile să fie date toate pensiile. La 1 ale lunii se virează banii către Poșta Română, apoi se fac toate procedurile (…) astfel încât 15 mai să fie ultima zi în care să se plătească pensiile. Rămâne să se decidă de când intră în vigoare această măsură. Problema este dacă se începe din iunie sau iulie, ca de la 15 ale lunii să se plătească pensiile”.

Montaj Camere Bihor

Atunci cei care au pensiile pe card vor primii si mai repede daca tranzactiile online merg mai repede decat sa vina postasul acasa cu pensia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.