Dispensarul cu plata de pe strada George Enescu scos la, licitatie de primarie

0
44

Municipalitatea a emis un comunicat de presa prin care anunta ca Dispensarul cu plata de pe strada George Enescu va fi scos la, licitatie cu pretul de pornire de 761.300 euro.

Terenul are 2500 de metri patrati si trei constructii, se mentioneaza in comunicat ca „Garanţia de participare la licitaţie este de 5% din preţul de pornire al licitaţiei, respectiv 38.065 euro. Această sumă reprezintă o garanţie pentru organizatori în ceea ce priveşte comportamentul corespunzător al ofertantului pe perioada de derulare a procedurii de licitaţie până la semnarea contractului de vânzare-cumpărare. Restituirea garanţiei de participare se va efectua în baza unei cereri scrise, care va conţine inclusiv contul şi banca unde se va restitui garanţia de participare”.

Montaj Camere Bihor

Licitatia se va tine pe data de 15 ianuarie 2020 la orele 13:00 si taxa de intrare este de 1000 de lei.

Daca nimeni pana acuma nu s-a bagat sa il faca sa il integreze in ceva spital mic de stat sau dispensar de stat acu, poate vine randul clinicilor private Medlife, Medicover sau altele care sigur vor participa la, licitatie sau poate chiar un om de afaceri din Oradea ramane de vazut cine va participa la, licitatie si va vom comunica cine l-a achizitionat.

Sursa poza: eBihoreanul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.