Pasajul subteran de la Gara Mare din Oradea s-a surpat

0
127

Intrarea dinspre Piața București a pasajului subteran de lângă Gara Oradea a fost închisă de astăzi, 8 decembrie până luni, inclusiv. Asta după ce o porțiune din tavan s-a desprins și a căzut, sâmbătă după-masă. Din fericire, nu s-au înregistrat victime. Cel mai probabil incidentul s-a petrecut din cauza infiltrațiilor de apă. După o primă evaluare, specialiștii au concluzionat că nu este afectată structura de rezistență a pasajului, fiind vorba doar despre desprinderea unor elemente de finisaj de pe tavan. Totodată, se analizează redeschiderea pasajului, în siguranță, în cursul săptămânii viitoare.

La fața locului s-au deplasat muncitori de la Drumuri Orășenești și angajați de la SC RER Vest SA, ultimii curățând zona de moloz. De asemenea, echipaje ale Poliției Locale Oradea au fost mobilizate în zonă pentru a limita accesul și a asigura perimetrul. Pasajul se află în analiza implementării unui proiect de reabilitare pe fonduri europene în cursul acestui an, dar lucrările vor fi prioritizate de către Direcția Tehnică din cadrul Primăriei Oradea, scrie Oradea.ro

Montaj Camere Bihor

Situatia de mai sus este demult problema acolo cu infiltrarile de apa ultima oara au pus un pat cablu sa se scurga apa prin el si sa mearga in rigolele de jos, deci de undeva se infiltreaza apa, cica structura nu ar fi afectata in fine speram sa se rezolve si sa nu mai fie probleme.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.