S-a vandut un NFT cu 29 de milioane de dolari

0
295

La început, părea un moft de scurtă durată, o distragere a atenției, o modalitate prin care cei din lumea tehnologiei să mai facă un ban pe timp de pandemie.

Dar se pare că NFT-urile nu vor dispărea prea curând. Internetul a explodat cu opere de artă digitale care sunt cumpărate și vândute nebuneşte. În al treilea trimestru al acestui an, volumul de tranzacționare de NFT-uri a atins aproape 11 miliarde de dolari, o creștere de peste 700 la sută față de al doilea trimestru. Luna trecută, atât Coinbase, cât și Sotheby’s au anunțat planul de a lansa noi piețe pentru NFT.

Montaj Camere Bihor

Pentru cei care încă nu ştiu, NFT înseamnă token non-fungibil și este un certificat digital care reprezintă proprietatea asupra unui activ digital. Certificatele sunt unice, mai exact partea non-fungibilă, şi sunt verificate și stocate pe un blockchain care permite ca activele digitale să fie transferate sau vândute. Deşi NFT-urile au existat încă din 2014, au ajuns pe prima pagină a ziarelor abia la începutul acestui an, când artiști precum Grimes și Beeple și-au vândut creațiile digitale pentru milioane de dolari, scrie Digi24.ro

Noi nu dam sfaturi financiare, bagi bani doar care poti sa ii pierzi, dar NFTurile in anul 2021 au fost o febra pentru cumpararea lor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.