SUA va modifica legislatia pentru a permite companiilor americane sa colaboreze cu HUAWEI

0
114

Departamentul pentru Comerţ şi alte agenţii au aprobat amendamentul, iar acesta urmează să fie publicat în Registrul Federal, au spus persoanele. Departamentul pentru Comerţ nu a răspuns imediat solicitărilor pentru comentarii. Un purtător de cuvând al grupului Huawei nu a comentat imediat informaţia. Amendamentul survine la mai puţin de un an de când Statele Unite au plasat Huawei pe o listă neagră de entităţi a Departamentului pentru Comerţ care restricţionează vânzările de bunuri şi tehnologie americană către compania chineză, din motive de securitate naţională.

Amendamentul ”va reprezenta un ajutor semnificativ pentru ca firmele americane să îşi poată păstra poziţiile de lideri în grupurile care stabilesc standardele internaţionale, fără să afecteze obiectivele guvernului referitoare la Huawei”, a declarat un avocat comercial din Washington, Kevin Wolf, scrie Economica.net

Montaj Camere Bihor

Acu nu le este mai frica ca sa foloseasca antenele de la HUAWEI aici a fost doar o miscare sa lase pe alte firme care nu au atatia bani sa implementeze 5G-ul, dar cand vad ca raman in urma SUA repede modifica legislatia ca sa permita firmelor din america sa colaboreze cu HUAWEI, sincer parerea mea HUAWEI face niste telefoane foarte bune.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.