Tronsonul al autostrazii Transilvania, Oradea – Cluj-Napoca a fost blocata in birocratie

0
858

Autostrada A3

Scriam si in articolele trecute despre Autostrada Transilvaniei, mai precis de tronsonul Oradea – Cluj-Napoca, a fost doua tentative a firmei Selina, la participare la, licitatie dar din pacate a fost contestata de catre firma Strabag, tronsonul Biharia-Chiribis.

De ce acest tronson este blocat in birocratie pentru ca exista lege pentru cei destepti din Romania aia cu mapa in mana care sa conteste de fiecare data cand doresc o autostrada sau un fragment al unei autostrazi.

Montaj Camere Bihor

Autostrada Transilvaniei din trecut a fost un blestem al Transilvaniei de aproape 20 de ani de cand tot se construieste si nu se face nimic, nu ma pot bucura de cei 5KM si ceva care i-au facut cei de la Selina aia ii o nimica toata.

Eu cred ca cei care ne conduc nu au interes pana mor mai multa lume pe DN-ul mortii cel dintre Oradea – Cluj-Napoca.Cei din capitala nu au niciun interes in partea asta a tarii, de ce pentru ca ei au drum pana la mare, si doar sa isi faca drum pana la munte si interes zero.

Sa vedem acu, cu alianta Vestului daca cumva s-ar putea baga sa faca autostrada Transilvaniei dar sansele sunt minime.Nu vreau sa intru in politica mult dar ce credeti ca PNL-ul se va baga sa fac autostrazi au sa gaseasca motiv ca sunt alegeri locale si asa mai departe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.