10 Tramvaie noi din Bani Europeni

0
490

Tramvai Oradea

Se stie ca se doreste a mai fi achizitionate inca 20 de tramvaie dar cum se stie toate costa, Primaria din Oradea se gandeste a achizitiona 10 tramvaie noi din bani europeni, o idee foarte buna bineinteles se stie ca primarul Oradiei este un primar gospodar.

Primaria Municipiului Oradea transmite:
„Acesta a fost primul proiect depus spre finanțare de către Municipiul Oradea prin intermediul Axei prioritare 4 – Sprijinirea dezvoltării urbane, Obiectivul specific 4.1 – Reducerea emisiilor de carbon în municipiile reședință de județ prin investiții bazate pe planurile de mobilitate urbană durabilă. Totodată, urmează a fi depuse spre finanțare și alte proiecte care vizează transportul public de persoane (construirea liniei noi de tramvai din zona Calea Aradului – Universitate – str. Dimitrie Cantemir), dar și proiecte de pietonalizare (Piața Ferdinand, strada Aurel Lazăr sau zona Libertății)”.

Montaj Camere Bihor

Ne mai transmite ca:

„Acest proiect vizează achiziționarea a 10 tramvaie noi cu o valoare estimată de 1,6 milioane de euro fără TVA/tramvai, adică 7.445,280.00 lei fără TVA. A fost demarată procedura de achiziție publică a tramvaielor, documentația de atribuire fiind înaintată către ANAP în vederea validării”.

Nu zic si tramvaiele anterioare cele de culoare galbena sunt bune dar parerea mea sunt prea inguste dar is bune fata de cele vechi rau in care si iarna mori de frig si vara mori de cald in ele.Si mai raman cele care au fost luate de fostul primar Filip cele in rate Siemensurile care sunt foarte bune cu aer conditionat ca intr-o tara civilizata !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.