Asteptam meciul FC Bihor – FCSB

0
49

„Faptul că suntem numărul 1 în România este o mândrie pentru noi. Am depășit Rapidul, care era pe primul loc. Chiar dacă la Rapid abonamentele au fost mai scumpe, să nu uităm că ei au echipă în prima ligă, iar noi suntem în Liga a III-a, ceea ce spune şi mai mult despre această performanţă a noastră. Le mulţumesc suporterilor, fanilor noştri, dar şi tuturor iubitorilor de fotbal, care şi-au achiziţionat abonamente la meciurile din acest sezon ale echipei noastre. Ştiu că mulţi dintre ei sunt interesaţi de meciurile din cupă cu granzii fotbalului românesc, dar eu sper ca ei să fie alături de noi şi la jocurile din campionat, pentru că avem nevoie de ei şi acolo, să suţină echipa, dacă dorim să avem fotbal de calitate în oraşul nostru şi să facem un pas mai în faţă şi în campionat”, a declarat preşedintele clubului FC Bihor, George Tătar.

Vă reamintim că de azi, 21 septembrie, de la ora 14, vor fi puse în vânzare şi biletele pentru jocul de cupă cu FCSB, joc programat pentru data de 27 septembrie, în nocturnă, de la ora 21, la Stadionul Municipal „Iuliu Bodola”.

Montaj Camere Bihor

Preţul unui bilet de intrare la meciul cu FCSB va fi de 50 lei, tarif unitar.

Biletele pentru jocul cu FCSB vor putea fi achiziţionate atât online, accesând site-ul oficial al clubului, www.fcbihor.ro, cât şi cu banii cash, de la stadion, începând de mâine, joi, 21 septembrie, de la ora 14.

Din cauza interesului crescut pentru acest meci, nu se vor putea oferi gratuităţi la copii, întrucât se estimează că toate locurile disponibile vor fi ocupate.Pentru că interesul pentru meciul cu FCSB din Cupa României este mare, FC Bihor face o precizare: orice cumpărator, indiferent că achiziţionează online sau cu bani cash, de la stadion, nu va putea cumpăra mai mult de 5 bilete pentru acest joc!

Abia am asteptat ca FC Bihor sa revina in fotbal si sa ajunge si in Liga 1 cum era in trecut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.