BIHOR TV, un nou post de televiziune locala cu folclor si de informatii locale

2
873

Sânziana Toader Ardelean a lansat zilele trecute postul de televiziune Bihor TV, unde telespectatorii vor putea urmări emisiuni de folclor, dar şi de informaţii locale.„Porneşte la drum cea mai tânără din televiziunile din România care poartă numele zonei din care provine: Bihor TV. Esenţa acestui proiect şi gândirea artistică a întregului proiect se datorează îndrăgitei interprete de muzică populară Sânziana Toader Ardelean”, a anunţat conducerea postului printr-un comunicat de presă.

Postul poate fi urmărit de către telespectatorii care au încheiat contracte cu furnizorul de televiziune prin cablu Digi (RCS-RDS).

Montaj Camere Bihor

Pentru televizoarele unde noul post nu apare în grila de programe automat, persoanele care doresc pot să-şi actualizeze manual lista, direct din meniul televizorului.

Bihor TV difuzează în prezent videoclipuri de muzică populară, preponderent din zona Transilvaniei.

„Emisia televiziunii Bihor Tv poate fi recepţionată pentru început pe reţelele DIGI în pachetul digital pe frecvenţa 378 Mhz, non-stop 24/7. Frecvenţa va trebui căutată manual pe unele televizoare mai vechi, până la definitivarea noii grile a distribuitorului”, se mai arată în comunicat.

Totodată, Consiliul Naţional al Audiovizualului a eliberat în luna martie a anului trecut o licenţă de emisie pentru postul Bihor TV, prin care este permisă difuzarea produselor media de „folclor şi informaţii locale”, pe raza judeţului Bihor, după cum apare pe site-ul CNA.

Până acum nu au fost făcute publice mai multe detalii cu privire la tipul de emisiuni produse de noua televiziune şi grila de programe, însă conducerea întăreşte ideea că aceasta este dedicată bihorenilor.

„Dorim ca noua televiziune să devină emblematică şi reprezentativă pentru judeţul Bihor, iar bihorenii să aibă cu ce se mândri şi la capitolul audiovizual”, încheie informarea.

O televiziune care ii bine venita in zona Transilvania, judetul Bihor si municipiul Oradea.

Pornește la drum cea mai tânără din televiziunile din România care poartă numele zonei din care provine : BIHOR TV.

BIHOR TV este cel mai recent produs al societății ARDELEAN PRODUCTION MEDIA și este girată oficial prin licența audiovizuală nr. TV-C 929.1 și decizia de autorizare nr. 2333.0 eliberate de Consiliul Național al Audiovizualului.

Emisia televiziunii BIHOR TV va putea fi recepționată pentru început pe rețelele DIGI în pachetul digital pe frecvența 378 non-stop 24 / 7.Formatul declarat este cel de folclor și informații locale și, după cum veți vedea foarte rapid, emisia va porni cu multă, multă muzică populară din zonele întregii Transilvanii, dar nu numai.Esența acestui proiect și gândirea artistică a întregului proiect BIHOR TV se datorează indrăgitei interprete de muzică populară Sânziana Toader Ardelean care a fost ajutată de o echipă de profesioniști veniți din toate colțurile țării.

Alături de tehnicieni și ingineri specialiști în media a fost tot timpul domnul Cătălin Ardelean.Sunt în pregătire mai multe formate de emisiuni despre care deocamdată nu vom vorbi prea mult pentru că dorim să se creeze un fond de așteptare suficient de puternic.La timpul potrivit vom reveni cu amănunte și cu promo-uri pentru noile produse audiovizuale care vor apărea în emisia Bihor TV, cel mai probabil începând din luna aprilie a.c.De asemeni sunt în pregătire mai multe produse online despre care vom face vorbire la timpul potrivit.Televiziunea BIHOR TV se dorește a fi un produs mediatic modern cu un reflex puternic susținut în online.Dorim ca noua televiziune să devină emblematică și reprezentativă pentru județul Bihor iar bihorenii să aibă cu ce se mândri și la capitolul audiovizual.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.