eMag a intrat in actionariatul aplicatiei food delivery EuCeMananc

0
123

În urma tranzacției prin care eMAG va deține 54% din acțiuni, EuCeMananc va deveni o oportunitate de dezvoltare atât pentru restaurantele mari, cât și pentru cele mici. De asemenea, clienții platformei EuCeMananc vor putea beneficia de servicii de livrare mai rapidă, bazate pe tehnologia dezvoltată de eMAG și de o experiență îmbunătățită de navigare și cumpărare.

„Combinând entuziasmul și experiența antreprenorilor care conduc EuCeMananc cu suportul pe care-l poate oferi eMAG, cred că putem dezvolta servicii foarte bune pentru clienți: număr mare de restaurante, proces foarte simplu de comandă, livrare rapidă. Această modalitate de comandă se va dezvolta foarte mult, din ce în ce mai mulți clienți preferă să comande mâncare online, iar noi vrem să ajutăm EuCeMananc să devină lider calitativ pe acest segment”, a spus Iulian Stanciu, CEO eMAG.

Montaj Camere Bihor

Platforma reunește în prezent ofertele a peste 600 de restaurante din 18 orașe precum București, Timișoara, Oradea, Arad, Brașov și Iași, scrie Economica.net

O idee buna, din partea celor de la eMag, stim ca in trecut cei de la Takeway.com a cumparat Oliviera si l-a adus la un alt nivel de aplicatie foarte buna, si cei de la eMag doresc o accelerare a aplicatiei EuCeMananc ca sa prinda la cat mai multa lume.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.