Euronews Romania a primit licenta de emisie si prin satelit

0
458

Televiziunea de știri si informații Euronews România a obținut astfel licența prin satelit în format SD si HD (fără înscrierea HD în denumire), zona de difuzare prin satelit fiind națională și internațională – Republica Moldova.

Procentul propriilor producții rămâne același, de 60 %. Producțiile de la alți producători sunt în procent de 40%. Orarul de difuzare este același, de 24 ore/zi (cu reluări de aproximativ 7 ore zilnic, mai ales noaptea).

Montaj Camere Bihor

Nu au fost evidențiate cheltuieli suplimentare comparativ cu planul financiar depus la obținerea licenței de difuzare prin cablu tv (investiția inițială a fost de 3.610.000 euro, dintre care 600.000 euro pentru amenajarea studioului și 3.010.000 pentru echipamente și software). Sursele de finanțare ale Euronews România sunt din publicitate tv și digitală, venituri din educație-formare în domeniul media, din evenimente, vânzări de conținut și împrumuturi, scrie HDSatelit.com

O idee foarte buna din toate punctele de vedere in zone unde nu exista cablu tv, si poti sa vizionezi posturi tv doar prin satelit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.