Guvernul ar dori sa blocheze dezvoltarea orasului Oradea

0
229

Oradea

Se stie demult ca, guvernul nu ar dorii sa se dezvolte asa de repede un oras ca si Oradea unde guvernul nu are interes aici are interes sa isi faca drum pana la munte ca la mare au si cam atat.Dorinta lor ii ca sa nu ia fonduri europene de ce pentru ca nu pot sa fure cat ar dori ei pe cat ar construii ceva.

Dam un exemplu putea sa ia autobuze mai bune nu ca si Otokarurile care primaria capitalei le-a cumparat la niste preturi destul de mari si deja sunt defecte.

Montaj Camere Bihor

Nu stiu daca observati ca niciun primar de pana acuma nu a facut pentru orasul asta ca si cum a facut primarul Bolojan nu pot sa zic ca nu are si niste bile negre din partea locuitorilor dar Oradea pot sa zic s-a dezvoltat foarte mult.

Din partea mea are inca un vot pentru inca un mandat pentru primaria Oradiei.

Edilul orasului Oradea spune „„La începutul lunii ianuarie, constatând această modificare, am luat legătura cu autoritățile de management care ne-au comunicat că nu au oamenii pregătiți, că nu au infrastructura pregătită și că practic nu se pot face aceste verificări în perioada următoare. Și atunci înțeleg că în această perioadă ar urma să intre în ședința de Guvern normele de aplicare a acestei ordonanțe, pentru că nu sunt norme de aplicare deoarece ordonanța a intrat în vigoare imediat, fără să aibă un termen de 60 ori de 90 de zile. Cert este că, în cea mai bună situație, ar mai dura câteva săptămâni cel puțin până am putea organiza aceste licitații pe fonduri europene.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.