In data de 2 iunie 2021, Huawei va lansa noul lor sistem de operare Harmony

0
360

Folosirea propriului sistem de operare va face ca Huawei să nu mai fie dependentă de Android. În 2019, Huawei a devenit o victimă a tensiunilor comerciale dintre SUA şi China, după ce Casa Albă a declarat producătorul chinez de echipamente de telecomunicaţii drept o ameninţare la adresa securităţii naţionale şi ulterior i-a impus mai multe sancţiuni comerciale. Aceste sancţiuni i-au afectat creşterea şi au forţat Huawei să îşi vândă marca de telefoane low-cost Honor.

Grupul chinez Huawei Technologies a anunţat marţi că va lansa pe 2 iunie noul său sistem de operare Harmony, cea mai importantă decizie de până acum, menită să refacă pagubele produse de sancţiunile SUA asupra afacerii sale de telefonie mobilă.Huawei se aşteaptă ca până la finalul anului numărul dispozitivelor echipate cu HarmonyOS să ajungă la 300 de milioane, scrie Economica.net

Montaj Camere Bihor

Ideea celor de la Huawei este foarte buna, de ce pentru ca daca nu erau sanctionati in SUA, depasea Samsung la calitate si la fiabilitate, asta este doar parerea mea si pot sa ma exprim am testat multe telefoane Samsung dar dupa ce am testat un Huawei nu m-am mai dezlipit de el, sa speram ca sistemul de operare Harmony este ceea ce trebuie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.