Inaugurare Centru de dans Exclusive

0
200

În data de 7 noiembrie 2019, Clubul sportiv „Exclusive” aniversează zece ani de existență, iar evenimentul va fi marcat prin inaugurarea Centrului de dans „Exclusive” situat pe strada Ștefan Octavian Iosif, nr. 13B, Oradea. Clubul sportiv „Exclusive” aduce culoare și dinamism în lumea dansului sportiv de performanță la nivel național și internațional. Comunitatea orădeană a beneficiat în acești zece ani atât de dezvoltarea talentului până la standardul de performanță, cât și de simple activități care să mențină mintea și corpul sănătos.

„Experiența acumulată în cei zece ani ne-a oferit posibilitatea de a privi dansul și din alte perspectivă, ce a educației. O viziune de ansamblu asupra dansului promovat de clubul nostru, face din acesta mai mult decât mișcarea corpului; dansul marca Exclusive reprezintă o modalitate de auto dezvoltare și auto-educare pentru toți cei ce ne trec pragul” (Oana Veszi, antrenor Club sportive „Exclusive”).

Montaj Camere Bihor

Programul evenimentului aniversar include momente emoționante pentru organizatori, care au munci foarte mult pentru a-și achiziționa o sală proprie. Invitații sunt așteptați de la ora 17.30, iar de la ora 18.00 tăierea panglicii Centrului de dans „Exclusive” va fi urmată de un scurt program artistic prin care organizatorii doresc să exemplifice multitudinea de activități pe care le derulează. Beneficiarii serviciilor marca Exclusive sunt de la cei mici, la cei mari, de la copii, la bunici, de la amatori la performeri.

Vă invităm să fiți alături de noi pe întreg parcursul evenimentului, celebrând astfel cei zece ani de dans, de muncă, de talent și de performanță marca Exclusive!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.