Incendiu la spitalul de Psihiatrie din Oradea

0
59

Se arata intr-un comunicat al Spitalului Municipal:”Personalul aflat în tură a intervenit imediat (până la sosirea autospecialelor) și incendiul s-a limitat la salonul 3. În salon se aflau 4 pacienți, din care 3 au fost transportați de echipele de intervenție la Serviciul UPU al Spitalului Clinic Județean de Urgență Oradea. Una din victime este în stare bună (revine la unitatea noastră), iar în urma evaluării celorlalți doi pacienți starea acestora impune internarea în spitalul de urgență. Doi angajați ai unității spitalicești (un asistent medical și un îngrijitor) care au intervenit de urgență la evacuarea pacienților, se află la UPU pentru investigații, starea lor fiind stabilă, dar impunându-se această evaluare.”

Am fost acum o saptamana la cineva care ii bolnav, am intrat inauntru rapid pe mine cativa de pe acolo ca da-mi o tigara, ca da-mi 5 lei si asa mai departe, zicea la cine am fost in salon astia fumeaza ca si indienii pe aici zi si noapte nu mai poti de miros de tigara.

Montaj Camere Bihor

Se vede putin ca s-a modernizat dar, oameni care sa ii supravegheze pe bolnavi nu prea sunt pentru ca nu se cauta sau nu se gasesc cum doresc ei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.