Investitia celor de la VARTA in Romania mai asteapta

0
228

„Varta continuă să se confrunte cu o situație economică dificilă. Crizele globale au ca rezultat creșterea prețurilor la energie și materii prime, întreruperi de producție legate de pandemie din partea clienților, deficit de semiconductori disponibili – toate tendințele continuă să aibă un impact negativ asupra companiei.Ca răspuns la aceasta, Comitetul Executiv a lansat un pachet cuprinzător de măsuri pentru a reduce costurile și a crește profitabilitatea și lucrează la concepte de soluții de anvergură.

Construcția noii fabrici pentru celule V4Drive va continua însă doar după ce angajamentele obligatorii față de clienți au fost asigurate. Activitățile de producție pentru lansarea noului produs, așteptate în a doua jumătate a anului, sunt acum în derulare, deși cu un volum semnificativ redus față de planurile inițiale.Situația economică dificilă în prezent afectează cererea de baterii litiu-ion. Compania implementează temporar muncă cu normă redusă la locul de producție Nördlingen din divizia CoinPower, care este deosebit de afectat. Prin urmare, Varta se adaptează la fluctuațiile de utilizare a capacității, dar poate crește capacitatea de producție din nou în orice moment și în scurt timp”, este mesajul companiei, scrie Profit.ro

Montaj Camere Bihor

Investitia care trebuie sa o faca cei de la VARTA este in asteptare posibil sa astepte si ceva bani de la guvernul Romaniei, inca nu stima dar va vom tine la curent.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.