Investitii majore in parcul Eurobusiness II

0
95
Eurobusiness II
sursa foto: bihon.ro

Investitii majore in parcul industrial Eurobusiness II ok pana aici ii ok dar la salarii ce ne asteptam ?

Pentru cine nu stie parcul Eurobusiness II este cel de pe Borsului care duce pana catre H. Hessers si dupa aia continua pana in Vama Bors aproape.

Am luat zilele trecute niste interviuri sper sa pot sa le pun audioul pe net sa auziti si voi cam ce zice lumea despre joburile de aici cum se lucreaza la Faist sau la alte hale de genul.

Montaj Camere Bihor

La Faist se munceste si chiar ii plateste destul de bine dar nu au mana de munca daca ai vechime si cam stii cum sta treaba poti sa iei in mana deci nu brut ci net chiar 2500 de RON pe luna eu zic ca ii bine dar lumea zice ca mai hamalesti ca, cari 13 KG dintr-un cos in altul dupa ce se face o piesa dar eu zic ca totusi ii un salar bun doar ca trebuie sa tragi destul de tare si sa fii punctual doar ca cei de la Faist nu prea gaseste mana de munca in oras deja ia de prin extern de prin satele din apropiere la roman nu ii place sa munceasca cum zic ei pe bani putini doar pe bani mai multi dar ei nu isi dau seama ca ai nevoie si de vechime si sa fie punctuali ca sa iei un salar destul de frumos care poate ajunge pana in 2500 de lei in mana net.

Cam salariile minim in parcul industrial is in jur de 1300 de RON + bonuri dar nu se arunca nimeni sa se angajeze ei zic ca sunt banii putini sunt dar ce sa facem traim in Romania si trebuie sa supravetuim cumva.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.