Nana si C-Block vin la Oradea la Evenimentul Urban Beats

0
400

Au mai rămas doar două săptămâni până când artiștii de la Nana și C-Block, foarte cunoscuți și în România după succesul muzical pe care l-au avut în anii 90, ajung la Oradea!

Vă reamintim că aceștia vor concerta pe data de 8 noiembrie, la Arena Antonio Alexe. în cadrul primei ediții a „Urban Beats”.

Montaj Camere Bihor

Totul este posibil cu ajutorul Artistic Entertainment, care pregătește un concert de înaltă calitate de urban/hip hop/rmb style, cu dansatori și artiști de renume național și internațional.

Evenimentul va avea loc în seara zilei de vineri, 8 noiembrie, cu începere de la ora 20. Cei care vor deschide spectacolul vor fi membrii trupei Face Team, care propun un show de baschet acrobatic nemaivăzut în România. Ei vor fi urmați de trupa locală de dans hip hop Switch Crews!

În jurul orei 20:30 va veni momentul mult așteptat în care va urca pe scena Nana. Va urma apoi un show de dans incendiar cu 25 de dansatori Bounce Factory. Punctul culminant al evenimentului îl va constitui apariția celor de la C-block, în jurul orei 21:15.

Totul va dura trei ore, de la ora 19 la 22, însă accesul publicului în tribunele Arenei Antonio Alexe se va face de la ora 19.

Vă reamintim că biletele pentru acest eveniment se pot achiziționa online, pe www.eventim.ro sau fizic de la Magazinele Diverta, OMV, Carrefour, Telekom, Vodafone, Librăria Humanitas și Carturești.

Alte informatii pot fi aflate de pe pagina de facebook/ Artisticoradea sau pe evenimentul Urban Beats.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.