Oradea este Orasul Faptelor Bune 2023 si anul acesta

0
104

Casa Zu din Piața Unirii își deschide oficial porțile, sâmbătă, 16 decembrie, la ora 14.00, în inima Târgului de Crăciun Oradea. Timp de 7 zile și 7 nopți, casa va găzdui DJ-i Radio Zu, care vor emite LIVE din Oradea pentru toți cetățenii Orașului Faptelor Bune!

Mihai Morar, Daniel Buzdugan, Adi Mihăilă „The Hitman”, Răzvan Popescu, Cuza, Raluca Benavides, Emma și Tea Teodorescu vor participa la momentul de deschidere și așteaptă cu nerăbdare să interacționeze live, ca în fiecare an, cu fanii. Deschiderea Casei Zu este un moment deosebit de apreciat, la care sunt așteptați zeci de orădeni.

Montaj Camere Bihor

Ediția aceasta, pe scena din Orașul Faptelor Bune vor urca cei mai îndrăgiți artiști români: Smiley, Loredana, The Motans, Andra, Guess Who, Andia, Alina Eremia, Spike, Mira, Irina Rimes, Andrei Bănuță, Alexia, Nicole Cherry, Cabron, Lora, Raluka, Juno, The Urs, AMI, Adi Istrate, Holly Molly, Misha Miller, Raresh, Zodier, DJ Project, Jo și Marios Fresh.

Cei care vor deschide seria concertelor în acest weekend sunt:

16 decembrie, ora 20:00 – The Motans, Zodier, Lora, Rareș și Adi Istrate & Holy Molly

17 decembrie, ora 20:00 – Nicole Cherry, Raluka, Jo, Andrei Bănuță

Programul concertelor va fi anunțat în fiecare zi pentru ziua următoare, pe platformele Radio Zu, din 16 până în 22 decembrie.

Orasul Oradea a ajuns sa fie a doua casa pentru Radio ZU, si ne bucuram sa ii avem alaturi de fiecare an pe cei mai buni Dj de la Radio ZU.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.