Pana in 2020 vom circula pe autostrada de la Oradea la Cluj

0
122

Autostrada A3

Asocierea de firme spaniole și românești grupate sub umbrela concernului Corsan Corviam nu au mai apucat să ofere autostrăzii Suplac – Borș calitatea pe care o invocau la semnarea contractului pentru începerea lucrărilor. Un an mai târziu renunțau, iar drumul de mare viteză continua să rămână doar pe hârtie.

După ce mai mulți predecesori ai săi au încercat prin diverse metode, inclusiv prin verificări în teren, să repornească lucrările, actualul ministru al Transporturilor, Răzvan Cuc, vine cu noi propuneri.

Montaj Camere Bihor

„Sunt convins că împărţind in 3 secţiuni acest lot vom avea parte de o mobilizare mult mai bună din partea firmelor. Vom mediatiza inclusiv lista contestatarilor de meserie care nu fac decât să blocheze dezvoltare economică şi proiectele de infrastructură din România.”

Până în 2020 vom putea circula pe autostradă de la Oradea la Cluj-Napoca. Mai mult, autostrada Transilvania va fi conectată cu drumul de mare viteză din Ungaria înainte de acelaşi termen. Sunt promisiunile făcute vineri, la Oradea, de ministrul Transporturilor și de directorul Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, scrie Money.ro

Ii prea fain sa fie adevarat ca in 3 ani de zile tu sa termini autostrada chiar ma gandeam ea deja ii inceputa cativa kilometri care sunt impracticabili, a inceput din partea Clujului dar peste Somes inca nu este nici pod sunt foarte curios daca va fi ceva pentru ca daca nu ai licitat cu un constructor sa termine podul ala in 3 ani de zile nu stiu daca se vor face multe dar sunt tare curios sa vad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.