Pe cand vom vedea un vaccin anti COVID-19

0
36

Toata lumea asteapta de la unele firme care produc medicamente dupa un medicament sau vaccin miraculos sa combata COVID-19, dar inca nu este gata sau nu a trecut unele teste.Pe CNN, presedintele SUA Donald Trump a zis ca un medicament miraculos ar fi Hidroxiclorochina dar multi experti il contrazic ca nu au mai multe date despre acest medicament si atunci inca nimeni nu stie.

Cel mai probabil un medicament ar fi gata prin luna Septembrie care ar trece de toate testele si ar fi gata pentru tot globul.

Montaj Camere Bihor

Medicii de la Yale University, consideră că Hiroxiclorohina are o capacitate foarte mare de a calma bolile autoimune şi sunt de părere că există beneficii la nivel teoretic. „Nu au fost adunate inca suficiente date pentru a ne da seama cat de eficient functioneaza acest medicament.Nu exista dovezi puternice sau chiar moderate pentru azitromicina ca medicament care sa ajute sistemul imunitar.” , au spus medicii.

Urmeaza sa vedem zilele urmatoare pentru ca in SUA au cele mai multe decese pe zi si acolo este nevoie mai mare si bineinteles si in EUROPA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.