Pericol de avalanse in zona Vartop

0
75

Avalansa

Daca aveti drum spre Ariseni trebuie sa va ganditi de doua ori pentru ca este pericol de avalanse din cauza incalzirii bruste pentru cateva zile dupa aia vine frigul inapoi.Traficul a fost blocat pe DN 75 mai bine de cateva ore din cauza avalanselor.

Caba Sorin, inspector șef al ISU Crișana a declarat:S-a încărcat zona cu o cantitate mare de zăpadă în ultima perioadă, iar fluctuațiile de temperatură și precipitațiile au presupus încărcarea din punct de vedere a greutății stratului de zăpadă și acesta a alunecat. În momentul de față se lucrează undeva la km 23, între Băița și Vârtop, pentru degajarea drumului. Sunt ambele benzi blocate și ne așteptăm ca acest fenomen să se repete și în perioada următoare de aceea atragem atenția cetățenilor să evite pe cât posibil zona. Dacă totuși o parcurg și sunt surprinși de un astfel de fenomen să sune imediat la 112, să nu între în panică și se vor face toate eforturile pentru a fi deblocați. Subunitatea de la Ștei este în alertă în momentul de față.

Montaj Camere Bihor

Nu va aventurati doar daca aveti treaba prin zona, pana spre weekend cand se anunta grade mai negative fata de cele de acuma.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.