Piata tehnologiei 5G este in prezent capabila sa atinga 667,9 miliarde de dolari pana la jumatatea urmatorului deceniu

0
51

Datele se află în cel mai recent raport al companiei de cercetări de piaţă Allied Market Research (AMR), care mai estimează că piaţa tehnologiei 5G ar putea avea o rată anuală de creștere de 122,3%, din 2020 până în 2026.

Această creștere rapidă și profundă este considerată a fi determinată în principal de doi factori principali. Primul se referă la o cerere de streaming în rândul consumatorilor, iar al doilea la o conectivitate îmbunătățită pentru sectorul industrial.

Montaj Camere Bihor

Asia-Pacific este de așteptat să fie regiunea cu cea mai mare contribuţie la piața mondială a tehnologiei 5G, cu 2,20 miliarde de dolari în 2020 și se estimează că va ajunge la 329,09 miliarde dolari până în 2026, cu o rată anuală de 130,7% în perioada prognozei, scrie Economica.net

Stim ca majoritatea providerilor de telefonie din Romania asteapta licitatia pentru 5G si altii se si imprumnuta pentru a fi primii care au in oferta si reteaua 5G, ce trebuie sa stim este faptul ca trebuie sa ne updatam telefoanele, adica sa ne cumparam altele noi ca sa fie compatibile cu reteaua 5G unde vom avea o viteza mult mai mare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.