Populatia Romaniei scade de la an la an

0
177

Asta se stia demult, dupa 1989 populatia Romaniei a scazut in fiecare an cu cateva sute de mii, motiv salariile din Romania, nu multa lume doreste sa fie datori la banca pana la 60 de ani si atunci iau drumul strainatatii.

De exemplu, un cuplu isi face o casa sau isi cumpara un apartament cum poti sa faci asta in Romania, daca ai un minim pe economie, doar prin credit bancar daca el si ea au un salar cat de cat decent, dar daca nu majoritatea pleaca in vest pentru ca salariile sunt mai bune si iti permiti sa iti construiesti dupa catva timp sau sa iti cumperi un apartament.

Montaj Camere Bihor

Cuplul respectiv in viitor doreste sa isi faca un copil, dar din cauza salariilor iar nu vor putea de ce pentru ca aici nu ai viitorul zilei de maine.Nici invatamantul din Romania nu mai ii ce a fost in fiecare an se schimba ceva si atunci ei nu mai au incredere in sistemul din Romania, ce sa mai vorbim de alocatii ca in orice tara europeana din Vest un copil i-a cateva sute de euro pe luna la noi cativa zeci de lei pe luna.

De aceea Populatia Romaniei scade de la an la an si va mai scadea in fiecare an pentru ca nimeni nu este interesat, si populatia Romaniei va ajunge tot mai batrana.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.