Primarul Bolojan doreste o televiziune locala

0
81

Pai, stim ca statiile locale ale postului Digi 24, au fost inchise totodata si cu Digi 24 Oradea, iar acum, primarul doreste o televiziune locala, de ce nu a investit primaria in telelviziunea Digi 24 Oradea si atunci nu mai era nevoie de licenta de la CNA si tot tacamaul.

Bineinteles ca posturi locale sunt in orase unde este interes, din cate stim Antena 1 a cedat unele licente locale postului Antena 3 unde este interes, daca nu a fost un interes local intr-un post tv si Bolojan doreste a se face un post local bineinteles ca il va face din banii oradenilor.

Montaj Camere Bihor

Ok am vorbit mult de televiziunile celor de la Digi, din cate stiu noi am avea o televiziune locala a fratilor Micula, Transilvania TV (TTV) sau a dat faliment?

Imi aduc aminte in tinerete prin ani ’90 ca era un post local de numea Televiziunea Oradea (TVO) aveau stiri din Oradea, plus seara filme era frumos, dar daca nu iese bani cum trebuie nicio televiziune nu sta doar pe local si se lanseaza si pe national cum ar fi exemplul celor de la NCN care acuma ii pe national.

Sa ne aducem aminte !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.