Primul caz de coronavirus in judetul Bihor

0
153

Judetul Bihor se confrunta cu primul caz de coronavirus (Covid-19), este vorba de o femeie in varsta de 52 de ani care a calatorit in Italia, Venetia, cand a ajuns in Oradea s-a autoizolat in casa a a inceput si primele simptome febra si tuse.

Din unele surse s-ar fi gasit deja un vaccin dar inca nimeni nu a testat in Vietnam majoritatea care au fost infectati si-au revenit.Poate fi un fake news dar inca mai cautam pe internet daca s-ar gasi un vaccin impotriva Covid-19, altii au zis ca Polidinul ar fi impotriva Covid-19 inca nu stim nimic, Raed Arafat a zis ca inca nu este niciun vaccin acu nimeni nu mai stie nimic.

Montaj Camere Bihor

Acesta ar fi primul caz suspect de coronavirus din judetul Bihor, urmeaza sa i se faca toate analizele sa vada daca chiar este infectata cu virusul Covid-19.

Dr. Daniela Rahotă, şeful DSP Bihor, a transmis:”Dacă se ca confirma infecția cu corona virus, orădeanca va fi transportată cu izoleta la Timişoara, într-un centru special. Bihorul are obligaţia să trimită cazurile de coronavirus la unul din centrele speciale de la Cluj-Napoca sau Timişoara. Ancheta epidemiologilor DSP Bihor continuă însă cu identificarea si monitorizarea contacților – persoane care femeia suspectă de coronavirus a stat mai mult timp. Deocamdată, există un singur contact găsit, care nu are simptome şi e monitorizat.”, ne relateaza bihon.ro

Trebuie sa ne spalam bine pe maini iar daca suntem intr-un mijloc de transport sa incercam sa stam mai departe unul de celalalt, am zis doar o parere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.