Realizatorul de radio si tv, Andrei Gheorghe a decedat

0
89

Andrei Gheorghe

Decesul a fost constatat în urma unui apel la 112, în urma căruia poliţistii s-au deplasat la o adresă din Voluntari, unde a fost găsită o persoană decedată, în baia locuinţei. S-a confirmat că persoana era Andrei Gheorghe, conform IPJ Ilfov.

Andrei Gheorghe s-a născut în 14 ianuarie 1962, la Lipeţk, în Rusia.

Montaj Camere Bihor

A fost prezentator de emisiuni radio şi televiziune, dar a realizat şi filme documentare.

Andrei Gheorghe a absolvit Facultatea de Limbi şi Literaturi Străine a Universităţii din Bucureşti, secţia rusă-engleză.

În anii ’90, a fost reporter la Radio Constanţa.

De asemenea, în perioada 1996-2002 a fost la Pro FM Bucureşti („Midnight Killer” „13-14”), şi a prezentat „Lanţul Slăbiciunilor” la la Pro TV.

În perioada 2002 şi 2003 a realizat, la Antena 1, emisiunea „Gheorghe”, apoi „13-14 cu Andrei” iniţial la Radio 21 şi apoi în 2005-2006 la Radio Total.

Andrei Gheorghe avut un rol secundar în filmele „Amen” al lui Costa Gavras şi a colaborat cu trupa Paraziţii pentru albumul „Irefutabil”.

Pe lângă realizarea de emisiuni radio şi TV, Andrei Gheorghe a deţinut funcţii de conducere la posturile unde a lucrat: director general al Radio Sky Constanţa şi Pro FM Bucureşti, director de programe al trustului Media Pro, consilier de marketing la Antena 1.

Potrivit unor surse stop cardio-respirator a fost cauza morţii jurnalistului Andrei Gheorghe, decesul producându-se cu 12 ore înaintea constatării sale oficiale, Dumnezeu Sa Il Odihneasca !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.