Sambata poti sa mergi la o plimbare cu Autobuzul Cabrio si Tramvaiul de epoca

0
163

Autobuzul Cabrio va efectua curse cu opriri în următoarele staţii de pe traseu: Piaţa Unirii – Universitatea Partium – Autogara Decebal – Grădina Zoologică – Muzeul Ţării Crişurilor – Oficiul de Cadastru – Universitate – Cimitirul Rulikowski – Universitate – Oficiul de Cadastru – Muzeul Ţării Crişurilor – Biserica cu Lună – Piaţa 1 Decembrie/Bloc Turn – Centrul Civic/CEC – Magazinul Crişul – Şirul Canonicilor – Gara Centrală – Episcopia Ortodoxă – Parcul Traian – Iosif Vulcan – Piaţa Ferdinand – Piaţa Unirii. Din staţia Piaţa Unirii autobuzul va pleca în cursă, începând cu ora 11:00, la interval de o oră, până la ora 18:00 (ultima cursă). Preţul unei călătorii este de 15 lei, iar biletele se vor achiziţiona de la şofer, la urcarea în autobuz.

S.C. O.T.L. S.A. invită orădenii sâmbătă, 22 mai 2021, la plimbări de agrement cu autobuzul Cabrio şi cu tramvaiul de epocă.

Montaj Camere Bihor

Tramvaiul de epocă va efectua o singură cursă din cap linie Nufărul, începând cu ora 17:00, pe traseul Nufărul – Gara Centrală – B-dul Decebal – Piaţa Unirii – Nufărul. Biletele, în limita a 50 de locuri (avându-se în vedere capacitatea de transport), se pot achiziţiona de la Autogara Nufărul, înainte cu maxim 15 minute de plecarea în cursă. Bilete se vor vinde şi pe traseu, respectându-se aceeaşi regulă privind capacitatea de transport. Preţul unui bilet pentru adulţi este 8 lei, iar pentru copii 4 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.