Trupa de Rock Metallica a donat 250.000 de euro pentru constructia primului spital de oncologie pedriatica

0
259

Toata lumea a blamat si a zis a trupele rock sunt sataniste, nu ii adevarat trupele rock canta muzica adevarata, uite si ce a facut trupa Metallica a donat un sfert de milion de euro pentru constructia primului spital de oncologie pedriatica.

Pai a blamat ca nu a donat bisericilor sau catedralelor de aia pentru ca deja prea multa religie indoctrineaza populatia si atunci tot ce nu ii bun tre sa dispara, cei care sunt mai clari la minte stie ce inseamna o muzica rock si face diferenta dintre religie si muzica rock.

Montaj Camere Bihor

De aceea tot respectul pentru Trupa de Rock Metallica pentru ajutorul dat.Trupa Metallica a susţinut un nou concert la Bucureşti, miercuri, la Arena Naţională, în cadrul turneului „Worldwired” şi a inclus în show şi piesa „De vei pleca” a formaţiei Iris. Momentul a fost imortalizat de fani şi distribuit pe pagina oficială de Facebook a fostului solist al trupei Iris, Cristi Minculescu.

Aparuse si niste poze cu glume dar cam adevarate, ca statul Roman nu da bani atatia in spitale si mai multi bani in biserici.

Sursa poza: Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.