Turistii ce vin in Oradea beneficiaza de gratuitati

0
193

Oradea

Pentru al doilea an consecutiv, Oradea își va întâmpina turiștii cu o serie de beneficii și gratuități. Asociația pentru promovarea turismului din Oradea și regiune (Visit Oradea), cu sprijinul Primăriei Oradea și în parteneriat cu OTL, cu instituțiile muzeale din oraș dar și cu unitățile din industria ospitalității, reia campania de gratuități pentru cei care vizitează Oradea, începând cu data de 4 mai 2021.

Prin intermediul campaniei, turiștii care vor fi cazați la una dintre unitățile de cazare clasificate din Oradea, pentru minimum 2 nopți consecutive, se vor putea bucura și anul acesta de următoarele beneficii:

Montaj Camere Bihor

1. Acces gratuit la toate secțiile muzeale care aparțin de Muzeul Țării Crișurilor, Muzeul Orașului Oradea – Complex cultural, precum și la obiectivele turistice din administrarea Oradea Heritage:

Muzeul Orașului Oradea – Cetatea Oradea;
Muzeul Istoriei Evreilor din Oradea;
Memorialul „Rezistență și Represiune în Bihor”;
Sinagoga Neologă Sion;
Muzeul Art Nouveau din Casa Darvas La-Roche;
Muzeul Țării Crișurilor;
Muzeul Memorial Aurel Lazăr;
Muzeul Memorial Ady Endre;
Muzeul Memorial Iosif Vulcan.
Le mulțumim echipelor de la Muzeul orașului Oradea – complex cultural, Muzeul Țării Crișurilor – complex muzeal și Oradea Heritage pentru continuarea acestui parteneriat.

2. Transport gratuit pentru 24 de ore în întreaga rețea de transport public (OTL).

Înregistrarea participanților, generarea codurilor de gratuități și comunicarea directă între unitățile HoReCa, muzee și serverele OTL, se va face prin intermediul aplicației online – oradealifenouveau.ro. Aceasta a fost creată de Visit Oradea în parteneriat cu Oradea Tech Hub și poate fi folosită de toate unitățile de cazare din oraș. Mulțumim echipei Tech Hub pentru profesionalism și pentru dezvoltarea și actualizarea aplicației pro bono.

Unitățile de cazare pot integra aceste gratuități în campanii proprii de promovare și de vânzare, în pachete cu cazare și alte beneficii, pentru a aduce valoare extra serviciilor oferite. Turiștii pot beneficia de aceste gratuități doar dacă vor fi înregistrați în aplicația oradealifenouveau.ro de către personalul hotelier.

3. Anul acesta, turiștii vor beneficia și de reduceri atractive la cafenelele și restaurantele care au răspuns propunerii de colaborare făcute de Visit Oradea.

Cum funcționează aplicația oradealifenouveau.ro?

Aplicația oradealifenouveau.ro oferă conectivitate directă între unitățile de cazare, muzee și serverele OTL. Aceasta a fost gândită pentru a asigura o comunicare eficientă între furnizorii de servicii pentru turiști, fără ca turiștii să interacționeze cu aplicația.

1. Unitățile de cazare vor înregistra turiștii care doresc să se bucure de aceste gratuități, în aplicație.

2. Odată ce turistul este înregistrat, acesta va primi un mesaj automat prin email, mesaj care conține codul unic + un QR Code pentru gratuități și pe care turistul îl poate primi tipărit, la cerere, de la unitatea de cazare. În baza acestui cod, turistul va avea acces la cele 3 categorii de beneficii ale campaniei.

a) Pentru a beneficia de acces gratuit la muzee, turistul va prezenta codul de acces primit prin e-mail. Personalul de la muzee va verifica în aplicația oradealifenouveau.ro valabilitatea codului prezentat de turist la intrare. Un cod poate fi folosit o singură dată și nu poate fi transferat, acesta fiind nominal.

b) În ceea ce privește gratuitatea de 24 de ore pentru rețeaua de transport public din Oradea, turistul va beneficia de ea activând-o printr-un SMS trimis la un număr special OTL. Controlorii OTL vor putea vedea, în caz de verificare, valabilitatea codul unic prezentat de turist.

c) Pentru a beneficia de diversele reduceri la restaurantele și cafenelele participante, turistul va prezenta codul de acces QR primit prin e-mail. Personalul va verifica în aplicația oradealifenouveau.ro valabilitatea codului prezentat de turist la intrare. Un cod poate fi folosit o singură dată și nu poate fi transferat, acesta fiind nominal.

Mai mult de atât, aplicația oferă tuturor utilizatorilor (muzee, unități de cazare, restaurante, cafenele sau administrator – Visit Oradea) – posibilitatea de a realiza statistici privind numărul de turiști care au apelat la gratuități, țara sau orașul de proveniență, secțiile muzeale cele mai vizitate. Aplicația este gratuită și respectă normele GDPR în vigoare.

Condiții obligatorii pentru obținerea gratuităților

1. Ședere de minim două nopți consecutive (nu se iau în considerare nopți cumulate din perioade diferite, ale aceluiași turist).

2. Ședere la una dintre unitățile de cazare clasificate din Oradea, partenere ale Visit Oradea în acest proiect (care au semnat protocolul de colaborare cu APTOR).

3. Beneficiul este oferit pentru fiecare turist în parte, așadar dacă într-o cameră este cazată o familie cu un copil, toți cei trei se vor bucura de beneficii.

Perioada campaniei: 05.05.2021 – 31.12.2021.

Detalii pe www.visitoradea.com/ro/blog/oradea-cu-drag

Până la acest moment, 12 (doisprezece) din cele 32 de unități de cazare clasificate din Oradea și-au manifestat interesul pentru a lua parte la această campanie, respectiv 9 restaurante/cafenele. Prin urmare, îi invităm și pe reprezentanții celorlalte unități care doresc să se înscrie în proiect, să ne contacteze pe adresa de email: office@visitoradea.com.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.