Anchetatorii au continuat duminica sa caute dovezi si probe la locuinta lui Gheorghe Dinca

0
53

”Astăzi, data de 04.08.2019, procurorii DIICOT – Structura centrală împreună cu poliţiştii specializaţi din cadrul Poliţiei Române – delegaţi au continuat activităţile de cercetare în dosarul cauzei, între care şi cele de la domiciliul inculpatului Dincă Gheorghe, în urma cărora au fost identificate şi ridicate mai multe categorii de urme criminalistice, ce urmează a fi procesate”, anunţă duminică după-amiază DIICOT.

Activităţile de cercetare şi căutare în locuinţa, în dependinţele, în autoturismul şi în autoutilitara inculpatului nu au fost finalizate, urmând a fi continuate şi în cursul zilelor următoare, în mod neîntrerupt, în prezenta inculpatului şi a avocatului său.

Montaj Camere Bihor

DIICOT menţionează că activităţile de cercetare şi căutare care nu presupun prezenţa inculpatului sunt încă în desfăşurare.

– Duminică a fost a treia zi în care anchetatorii au reluat cercetările la locuinţa lui Gheorghe Dincă şi în împrejurimi.

La sesizarea unei vecine, anchetatorii au descoperit obiecte vestimentare.

Vineri, la o săptămână după ce au intrat pentru prima oară în casa bărbatului, poliţiştii au reluat cercetările.

Sâmbătă, anchetatorii au căutat telefonul Luizei Melencu într-un lan de floarea soarelui, unde Dincă a susţinut că l-a aruncat.

„A dat indicii pentru a se lămuri cazul, a cooperat. Ancheta are un curs favorabil. A crezut că Luiza şi Alexandra sunt prostituate. Asta a fost în mintea lui. A recunoscut că a întreţinut relaţii sexuale”, a declarat sâmbătă avocatul lui Gheorghe Dincă, Claudiu Lascoschi.

„Cercetarea la faţa locului reluată în această dimineaţă a vizat fixarea prezenţei Luizei la domiciliul inculpatului. Au fost ridicate 3 urme biologice, a fost efectuată o căutare în teren”, a a precizat sâmbătă după-amiază Mihaela Porime, purtător de cuvânt al DIICOT, scrie News.ro

Acest individ ca nu il putem numii om daca era in alta tara decat Romania era deja condamnat la moarte pentru moartea a doua suflete nevinovate.

Multa lume a spus ca e posibil si fii omorat mai mult de doua persoane inca nu stim mai multe urmeaza sa vedem zilele urmatoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.