A murit omul de afaceri Marcel Toader

0
200

Omul de afaceri a efectuat analize la un laborator specializat, iar apoi a făcut și câteva declarații în care a explicat situația sa medicală. Cu mai mulți ani în urmă, Marcel Toader suferise un alt infarct.Din nefericire, la doar 56 de ani, omul de afaceri a încetat din viață, în urma unui infarct, iar cunoscuții săi încearcă să afle care au fost cauzele unui asemenea deznodământ tragic

Marcel Toader a recunoscut că, timp de doi ani, nu și-a mai luat medicamentele prescrise.

Montaj Camere Bihor

”Mi s-a pus un stent. În ultimii doi ani am întrerupt medicamentaţia pentru că eu consider că prea multă nu e bună. Am zis acum o lună şi ceva să fac un set de analize generale.Am fost la Constanţa am făcut analize de sânge, am venit la Bucureşti la o clinică specializată şi au descoperit că unde a fost ţesutul necrozat se întâmplă nişte fluctuaţii de ritm ale inimii şi trebuie să am o intervenţie chirurgicală peste vreo două luni de zile”, a mai declarat, la vremea respectivă, Marcel Toader.

Pe Marcel Toader il cunoastem ca a fost si intr-un sezon la Ferma Vedetelor alaturi de Maria Constantinescu, el a fost impreuna si cu Gabriela Cristea dar s-au despartit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.