Autostrada Lugoj – Deva a fost data in folosire astazi

0
103

Autostrada

Cei 22 de kilometri ai lotului 4 din Autostrada Lugoj – Deva vor fi dați în trafic azi, după preluarea bretelelor de la nodul Ilia, construite de spaniolii de la Comsa, noi ne bucuram de cateva bucati de autostrada cand in alte tari se fac sute de kilometri de autostrada.

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a început, luni, 12 august, recepţia lucrărilor la lotul 4 al autostrăzii Lugoj- Deva, delimitat între nodul rutier Şoimuş de lângă Deva şi localitatea Ilia, pe o lungime de 22 de kilometri. Însă, lotul 4 al autostrăzii Lugoj-Deva nu a putut fi dat în circulaţie pentru că bretelele rutiere care ar fi permis descărcarea traficului se află pe lotul 3 al autostrăzii, unde recepţia nu a putut fi făcută din cauza unor deficienţe apărute.

Montaj Camere Bihor

Pacat ca in zona de Nord-Vest a Romaniei, trecem din contestatie in contestatie fara niciun rezultat de munca doar cei 5 KM – Vama Bors – Biharia.Adica si CNAIR-ul se bucura ca se face un petec de autostrada sa ne legam cu Europa adica sa plecam cat mai repede din tara, nu sa mergem spre Romania.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.