Lotul 3 Lugoj – Deva nu a fost dat in folosinta inca

0
99

Autostrada

Lotul 3 a rămas nerecepționat la sugestia consultantului, acesta reclamând unele neconcordanțe în executarea lucrărilor. Ministrul Transporturilor Răzvan Cuc a dat termen zece zile antreprenorului de pe lotul 3 să facă lucrările necesare pentru ca acesta să fie recepționat și dat în trafic la finalul lunii august. Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) transmite că se lucrează și la această oră pe lotul 3.

Pai acu lipsa unor telefoane de urgenta fiecare are telefon mobil, aici eu cred ca ii doar vorba de politica sa va spun si de ce pentru ca vin alegerile si daca vor sa se mai aleaga PSD trebuie sa aibe un motiv acu fara telefoane de urgenta putem sa fim ce pe A2 sunt functionabile toate telefoanele de urgenta sa fim seriosi motive putem sa bagam si noi dar ideea ii de politica, cum va spuneam in articolele trecute cred aproape 100% ca Strabagul ii mana in mana cu PSD-ul sa nu se lase partea Biharia – Chiribis sa fie facuta pentru ca iar ar face Capitala de rasul lumii, pentru ca la noi firma locala face cei 5KM de autostrada care leaga Bors de Biharia si cam atat.Noi aici suntem bucurosi si pentru atata sa ne urcam pe autostrada si sa mergem catre alte tari mai primitoare nu sa stam aici, doar ca pacat ca nici dupa 20 de ani Autostrada Transilvaniei nu a fost facuta.

Montaj Camere Bihor

„Constructorul spaniol (Asocierea S.C. Teloxim Con SRL- COMSA S.A.- Aldesa Construcciones S.A.- Arcadis Eurometudes S.A) lucrează și la această oră pe șantierul Lotului 3 Lugoj- Deva. Aceste lucrări ar fi trebuit să fie finalizate până luni, 12 august 2019, când a fost programată recepția acestui lot. Din imagini se poate observa că șanțurile de scurgere a apei, gardurile sau marcajele fie nu au fost executate fie au fost executate neconform. Lipsesc de pe acest lot până și o parte din telefoanele de urgență, care ar fi trebuit să fie la rândul lor montate până la data recepției. Reamintim ca la momentul întrunirii Comisiei de recepție, Consultantul care a monitorizat lucrările pe acest lot, nu a recomandat începerea procedurilor, din cauza problemelor existente”, transmit cei de la CNAIR pe pagina de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.