Avem primele rezultate partiale in judetul Bihor

2
50

Alegerile prezidentiale 2019 in Romania, in judetul Bihor s-au prezentat – 44,60% (223.613), cei din Diaspora au votat in numar destul de mare mai mult ca si data trecuta cu 839.275 voturi, iar in total in Romania un rezultat partial ar fi circa 8.356.848 votanti adica 45,87%.

Trebuie sa mergem la vot sa facem o tara ca si afara vorba unui cantaret, dar chiar vrem nu dorim sa fim condusi de o mafie care au niste salarii si pensii speciale de te sperii.Dupa niste calcule estimative Iohannis ar fi castigat detasat fata de Viorica Dancila cu scorul de 65% la 35% dar inca nu stim chiar sigur.

Montaj Camere Bihor

Urmeaza sa vedem dupa orele 21:00 un rezultat clar, oricum romanii inca vor mai vota si dupa ce se inchid urnele de votare in Romania, inca cei din SUA din partea de vest vor mai vota pana spre dimineata zilei de Luni orele Romaniei pentru ca diferenta de fus orar este intre 7 si 8 ore.

In Baile Felix iar a fost cel mai aglomerat la vot si s-a votat pe foi suplimentare deoarece sunt multi turisti din alte orase ale Romaniei.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.