Incendiu in Baile Felix

0
79

Incendiu in Baile Felix, la hotelul Muncel, incendiul a izbucnit la etajul 4 al hotelului in dimineata zilei de luni.Doua persoane au fost intoxicate cu fum.Focul a pornit de la un cablu electric defect.

Camelia Rosca de la ISU Crisana ne transmite: „În momentul sosirii forțelor de intervenție, incendiul se manifesta la o camera situată la etajul 4 al hotelului, întregul nivel și etajele superioare fiind inundate cu fum. Pompierii militari au acționat simultan pentru localizarea și lichidarea incendiului, evacuarea unei persoane din balconul unei camere învecinate cu cea afectată de flăcări, respectiv pentru verificarea fiecărei încăperi a clădirii în scopul salvării eventualelor victime intoxicate cu fum. Echipajul de pompieri militari paramedici și echipajul terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea au acordat primul ajutor femeii evacuate și unui angajat al hotelului, care s-au intoxicat ușor cu fum, cele două persoane refuzând ulterior transportul la spital”, ne relateaza bihon.ro

Montaj Camere Bihor

Niciodata sa nu lasati cabluri electrice defecte in priza poate la un incarcator de telefon mobil cablul ii desfacut si o scanteie poate sa produca un incendiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.