Bunătăți din grădină – Produse de sezon

1
21

În inima comunei Pietroasa, unde tradiția se împletește armonios cu inovația, Bunătăți din Grădină vă deschide porțile spre o lume plină de gust și prospețime. Cu mândrie și dedicare, anunțăm posibilitatea de achiziție directă a produselor noastre naturale prin intermediul platformei online: bunatatidingradina.eu.

Cu o gamă largă de produse de sezon, de la varză și ardei până la ridichi, lactate și miere, vă garantăm că veți găsi tot ce aveți nevoie pentru o alimentație sănătoasă și echilibrată. Deși roșiile nu sunt încă în sezon, promitem să vă oferim cele mai bune alternative disponibile.

Montaj Camere Bihor

Achiziția este simplă: luați legătura direct cu producătorii noștri de încredere și beneficiați de prețuri avantajoase la transport, începând de la doar 25 de lei pentru fiecare kilogram de produs comandat. Produsele se pot achiziționa direct de la locația producătorilor. Punctul de colectare central este situat la Primăria Pietroasa, facilitând accesul rapid și ușor la comanda dumneavoastră.

Lansat în cursul anului 2023, proiectul Bunătăți din grădină a devenit rapid un punct de referință pentru calitate și prospețime. Vă reamintim că sezonul actual este plin de oportunități de a savura gustul autentic al produselor locale prin intermediul magazinului online „Bunătăți din grădină”. Convingeți-vă singuri de calitatea superioară a produselor noastre – o dată ce veți încerca, garantăm că veți reveni pentru mai mult!

Pentru mai multe informații și pentru a plasa comenzi, vă rugăm să vizitați bunatatidingradina.eu.

Contactați-ne astăzi și îmbogățiți-vă masa cu adevărate bunătăți din grădină!

Proiectul „Înființare piață locală prin lanțuri scurte de de aprovizionare în Comuna Pietroasa, Județul Bihor” este finanțat cu sprijinul Uniunii Europene și Guvernului României prin intermediul Agenţiei pentru Finanțarea Investițiilor Rurale, programul F.E.A.D.R., submăsura 16.4 Sprijin acordat pentru cooperare orizontală și verticală între actorii din lanțul de aprovizionare în sectoarele agricol și pomicol.

Avem deosebita plăcere de a vă informa că proiectul lansat de Comuna Pietroasa, Județul Bihor, în cursul anului 2023 –  „Bunătăți din grădină” a devenit rapid un punct de referință pentru calitate și prospețime.

Vă reamintim că sezonul actual este plin de oportunități de a savura gustul autentic al produselor locale prin intermediul magazinului online www.bunatatidingradina.eu

Invităm doritorii să se convingă singuri de calitatea superioară a produselor oferite de producătorii locali.

Produsele se pot achiziționa direct de la locația producătorilor. Punctul de colectare central este situat la Primăria Pietroasa, facilitând accesul rapid și ușor la comanda dumneavoastră.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.