Lucrari de modernizare a mai multor strazi din Oradea

0
194

Strada Sisești din cartierul Velența, un tronson de drum aflat până acum la stadiul de pietruire, se află în plin proces de modernizare. Pe toată lungimea străzii de 102,78 de metri, până acum s-au executat săpăturile generale, s-a executat canalizarea pluvială și s-a turnat stratul de fundație din balast. De asemenea, au fost montate bordurile.

Urmează să se monteze gurile de scurgere și să se toarne stratul de bază de balast stabilizat, după care, ulterior, se va așterne primul stratul de binder și apoi cel de uzură.

Montaj Camere Bihor

Valoarea contractului de lucrări este de 272.020,23 de lei (fără TVA).

Lucrări și pe str. Episcop Vasile Coman

Totodată, se execută lucrări de modernizare prin asfaltare pe str. Episcop Vasile Coman din cartierul Luceafărul, pe un tronson de cca 190 m și reabilitarea unei porțiuni de 124 m, unde asfaltul era degradat. Pe primul tronson menționat s-a așternut primul strat de binder și urmează stratul de uzură, precum și finalizarea trotuarelor, iar pe cel reabilitat va urma frezarea stratului existent și turnarea unui nou strat de uzură.

Tot în cadrul acestui proiect se amenajează locuri de parcare și accesele la blocuri. Totodată, se realizează iluminatul public.

Reamintim că mai multe străzi din Oradea se află în curs de modernizare la ora actuală, intenția municipalității fiind ca până la finalul acestui an să fie date în folosință cât mai multe dintre cele planificate, scrie Oradea.ro

Nu doar in acel cartier sunt strazi neasfaltate, ci si in alte cartiere si sunt blocate lucrarile pentru ca nu au schimbat inca tevile de apa potabila, si atunci daca Apa Canal nu bani de schimbat tevile nu se poate asfalta si asa stau strazi neasfaltate, noi le zicem ulite pentru ca strazi nu le putem numi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.