Avem un castigator pentru licitatia tronsonului Chiribis – Biharia

0
198

Autostrada A3

„Asocierea de constructori și proiectanți români Pecon Transilvania SRL – Citadina 98 SA a fost desemnată câștigătoare pentru realizarea secțiunii de autostradă Chiribiș – Biharia (AutostradaTransilvania)!

Contractul în valoare de 785,21 milioane de lei (fără TVA), finanțat prin fonduri europene nerambursabile va putea fi semnat după perioada legală de 10 zile, dacă nu vor fi depuse contestații.
De la momentul semnării contractului, asocierea va avea la dispoziție 24 de luni (din care 6 luni pentru perioada de proiectare și 18 luni perioada de executie a lucrărilor) pentru finalizarea celor 28,55 de km ai acestei secțiuni de autostradă”, a transmis Cristian Pistol, directorul CNAIR.

Montaj Camere Bihor

Dar oare Chiribis – Poarta Salajului acolo cine va fi desemnat castigator sau daca au de gand sa vada ce sa faca cu investitia de 200 de milioane de euro investita acu peste 20 de ani.

Incredere nu prea mai avem, sa vedem ca se munceste si ca nu vine o alta firma cu mapa in mana si sa le bage contestatii dupa ce au terminat studiile alea de fezabilitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.