Ministrul Cuc a fost saptamana asta pe santierul autostrazii Transilvania

0
95

Autostrada

Stim ca cei de la Trameco au fost dati castigatori lotului Biharia-Chiribis dar cei de la Strabag iar s-a bagat ca musca in zar pentru ca nu doresc ca cei de la Trameco sa faca autostrada ci posibil ei dar nu cred pentru ca mana de munca nu au ca sa faca acest lucru.

Lotul de la vama Bors pana in Biharia plus legatura cu drumul expres va fi data gata pana la finele anului asa se zice acu trebuie sa vedem cat timp le ia sa il termine inca nu stim niciun termen fix.

Montaj Camere Bihor

Cum am zis intr-o stire mai zilele trecute daca nu se va baga o lege care sa le interzica la firmele cu mapa in mana adica fara muncitori sa mai conteste o licitatie pana atunci oricine care are firma de constructie drumuri si autostrazi pot sa conteste orice licitatie.

Vad ca nu este interes nici din partea statului Roman care sa faca primul pas in a baga o lege ca cei precum Strabag sa li se interzica sa mai conteste orice lucrare, zilele trecute aproape 4 ore in masina o cursa Oradea-Cluj cand poate sa fie mai scurta daca ai o autostrada.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.