Omagiu Toto Cutugno – L’Italiano Orchestra – Tribut Oficial

0
34

 

La cererea publicul dupa succesul primului concert la Cluj-Napoca pentru 2024 pregatim un Tour Omagiu Toto Cutugno in Romania cu „L’Italiano Orchestra” – Omagiu lui Toto Cutugno, singurul tribut oficial recunoscut de familia artistului unul din cei mai faimosi și cunoscuti artisti italiani, spectacol omagiu marelui artist care a scris istoria muzicii italiene – cu participarea unuia din membrii familiei pentru o surpriza placuta publicului din Deva, Timisoara, Sibiu, Bucuresti.

Montaj Camere Bihor

Concertul va prezenta cele mai mari hituri ale lui Toto Cutugno interpretate de o trupa formata din muzicieni profesionisti din Italia care au colaborat cu marele Toto – L’Italiano Orchestra. De altfel, in cele 2 ore de spectacol vor fi si momente in care anecdote si situatii care nu sunt cunoscut la care a participat Toto!

Particularitatea este că vocea trupei – Gianluca Fiorentino , muzicianul care a avut privilegiul de a colabora și susține concerte cu Toto, are un timbru vocal foarte asemănător și îi va determina pe spectatori să retrăiască senzațiile de a fi alături de Toto pe scenă. Un spectacol unic realizat pentru a retrai impreuna momente de magie – magia muzicii lui Toto Cutugno!

Pentru toti fanii lui Toto Cutugno organizam acest concert, dorim ca muzica lui sa ramana pentru totdeauna vie in inimile voastre.

L’Italiano Orchestra a decis sa dedice in mare parte viitoarele sale spectacole marelui artist, cel cu  care de-a lungul timpului s-a intalnit in diferite concerte, avand onorea de a imparti scena impreuna.

Am pregatit un spectacol plin de muzica si amintiri povestite cu mandrie, drag si emotie de cei din L’Italiano Orchestra.

Toto Cutugno a arătat de nenumărate ori cât de mult iubește România, motiv pentru care dorim sa onoram si  aici muzica lui.

Va asteptam pe toti ! Toto de acolo de sus ne va canta prin vocile artistilor de pe scena!

MiraShow Info: 0757643978

Bilete: iabilet.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.