Regizorul James Cameron a lansat un trailer al continuării filmului „Avatar”, „The Way of Water”, in forma extinsa

0
243

„Avatar: The Way of Water” este continuarea filmului SF de succes al lui Cameron din 2009, care rămâne producţia cu cele mai mari încasări din toate timpurile.

În distribuţie sunt: Sam Worthington, Zoe Saldaña şi Sigourney Weaver, Kate Winslet şi Vin Diesel şi are loc cu mai mult de un deceniu mai târziu decât acţiunea din „Avatar”. Potrivit sinopsisului, acesta „spune povestea familiei Sully (Jake, Neytiri şi copiii lor), necazurile, eforturile pe care le fac pentru a se menţine în siguranţă, bătăliile pe care le duc pentru a rămâne în viaţă şi tragediile pe care le suportă”.

Montaj Camere Bihor

Cameron a dezvoltat şi filmat timp de mai mulţi ani continuările „Avatar”, cu „The Way of Water” începând din 2017, simultan cu un al treilea film din serie, care urmează să fie lansat în 2024. Cameron lucrează şi la un al patrulea şi al cincilea film, care ar urma să fie lansate în 2026, respectiv 2028. O mare parte din efortul lui Cameron s-a îndreptat spre dezvoltarea tehnologiei de realizare a filmelor care să permită captarea performanţei sub apă. Primul trailer al filmului a fost lansat în mai.

„Avatar: The Way of Water” va fi lansat pe 16 decembrie, în Marea Britanie şi Statele Unite, scrie NewMoney.ro

Un film asteptat cu sufletul la gura, din surse sigure deja sunt in rol sa fie filmate partea a 3-a si partea a 4-a.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.