Oradeni suntem conectati de acum la Autostrada Transilvaniei

0
116

Autostrada

Da da stiu ii doar pe hartie dar… se pare ca primarul Bolojan nu se lasa pana orasul Oradea va fi conectat la Autostrada Transilvaniei momentan doar pe hartie dar vedem pe parcurs, toata lumea zice ca noi suntem aici in Nord-Vest suntem uitati de capitala cand vine vorba de infrastructura rutiera, dar al nostru primar nu se lasa consta bineinteles aceea legatura dar sa speram ca va fi finalizata si autostrada adica sa mergi direct pe autostrada intre Oradea-Cluj-Turda cam pe acolo momentan se opreste.

Vorbeam cu niste colegi care au venit din zona Bucurestiului si imi ziceau ca de la Cluj pana la Oradea au facut 3 ore si jumatate ii foarte mult timp cand pe autostrada ai injumatatii acel timp.

Montaj Camere Bihor

Primarul Ilie Bolojan a declarat:

„Parcurgând procedurile Companiei de Drumuri și Autostrăzi am constatat că în proiectul autostrăzii nu era prevăzut nodul rutier prin care această legătură să se facă direct în autostradă. Prin urmare, de câteva luni de zile colaborăm cu Compania de drumuri pentru a realiza de comun acord nodul rutier, care să permită o legătură directă pe 4 benzi din viitoarea autostradă Transilvania la centura municipiului și la zona metropolitană, în afară de nodul rutier care este la intersecția dintre DN Oradea – Satu Mare și viitoarea autostradă”.

Sa fie intr-un ceas bun si sa ii dam bataie ca Ungaria in 2 ani de zile ne va bate la usa ca ii gata autostrada lor si noi inca nimica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.