Primaria Oradea are in intentie amenajarea a 10 hectare de spatii verzi

0
73

Oradea

O idee super buna din partea primarului Bolojan, amenajarea a 10 hectare de spatii verzi cu finantare prin fonduri europene, stiu ca toata lumea l-a blamat pe Bolojan ca ii place betonul dar acu trebuie sa avem si spatii verzi.

Primarul Ilie Bolojan a spus:
„Unul dintre obiectivele orașului este acela de a avea spații verzi în toate cartierele, iar zonele degradate pe care le avem azi să fie treptat eliminate și redate cetățenilor. Pentru atingerea acestui obiectiv profităm de existența unei axe de finanțare europeană, Axa prioritară 4.2, pe Programul Operațional Regional prin care se finanțează tranformarea unor zone degradate în spații verzi. Scopul nostru este să întocmim proiecte de cel puțin 6 milioane de euro, în așa fel încât 10 ha de terenuri din Oradea, aflate azi într-o situație de deteriorare, să fie redate cetățenilor sub forma unor spații verzi.”

Montaj Camere Bihor

Sunt foarte curioasa in cat timp vor fi gata sa nu uitam ca trebuie sa se faca si legatura cu Autostrada Transilvaniei care inca nu ii gata dar speram sa fie terminata in curand si aia, vorba aia daca vrei sa mergi pana la Cluj cu masina sa nu faci aproape 4 ore de condus ci macar aproape 2 ore totusi conteaza.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.