Tesla va rechema in service peste 475.000 de masini electrice

0
267

Reprezentanţii Tesla nu au comentat informaţia, transmite Reuters. În predeschiderea şedinţei Bursei de la New York, acţiunile producătorului american de vehicule electrice au scăzut cu 1,1%. Anul trecut, Tesla a livrat clienţilor un milion de vehicule.NHTSA a deschis o investigaţie privind 580.000 de vehicule Tesla, în urma deciziei producătorului auto de a permite şoferilor să joace diverse jocuri video pe ecranele maşinilor, în timp ce sunt în mişcare. Ulterior, Tesla nu a mai permis aceste operaţiuni în timp ce vehiculele sunt în mişcare.

În august, NHTSA a anunţat că a iniţiat procedura oficială de investigare în cazul sistemului de pilot automat al Tesla, după o serie de accidente în care au fost implicate vehicule ale serviciilor de urgenţă. Investigaţia vizează 765.000 de vehicule, adică aproape tot ce a vândut Tesla în SUA de când a lansat modelele din 2014.Din 2018, NHTSA a identificat 11 accidente în care maşinile Tesla „au ajuns în apropierea locurilor în care se acordă primul ajutor şi au lovit unul sau mai multe vehicule implicate în aceste situaţii”. Au fost raportate 17 răniri şi o victimă în aceste accidente, scrie NewMoney.ro

Montaj Camere Bihor

La o masina electrica nu ii ca si la o masina normala poate o fi uitat ceva senzori sa nu ii fi pus din cauza si crizei cipurilor, vedeti si voi electronicele ca nu au scazut pretul la ele din cauza crizei de microcipuri, dar oricum Tesla va ramane ceea mai valoroasa companie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.