Tronsonul Chiribis – Biharia ar putea fi gata, dar nu prea

0
587

Autostrada A3

„Am inițiat demersuri la Agenția Națională pentru Achiziții Publice pentru identificarea unor soluții legale și contractuale privind deblocarea acestui obiectiv de investiții, care trenează de mai mult de 9 luni calendaristice. Consilierea metodologică a celor de la ANAP a ajuns recent la companie și este în analiză, iar în cel mai scurt timp vom prezenta public decizia CNAIR referitoare la acest contract”, a declarat Cristian Pistol, directorul Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

În cazul în care contractul cu Trameco va fi reziliat, constructorul va primi un certificat negativ și timp de trei ani nu va putea participa la nicio licitație pentru proiecte realizate din bani publici, a adăugat aceeași sursă. Potrivit CNAIR stadiul fizic de execuție pe tronsonsul Chiribiș – Biharia este de 0,5% în acest moment. Dacă se ajunge la reziliere, un nou contract ar putea fi semnat cel mai devreme la mijlocul anului viitor, scrie Bihon.ro

Montaj Camere Bihor

Aici ii cu semnul intrebarii nici dupa 20 de ani cei de la putere nu au interes de partea asta a tarii atunci noi de ce sa avem incredere in ei.Doar ca urmeaza sa vedem daca chiar va face ce au spus ca vor face, urmeaza sa vedem.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.