Bruce Willis renunta la actorie

0
414

„Pentru admiratorii lui Bruce, familia împărtășește vestea că dragul nostru Bruce are probleme de sănătate și recent a fost diagnosticat cu afazia, care îi afectează abilitățile cognitive”, se arată într-un comunicat al familiei. „Prin urmare, Bruce renunță la cariera care însemna atât de mult pentru el”

„Este o provocare pentru familia noastră și suntem recunoscători pentru dragostea, compasiunea și susținerea pe care ați arătat-p”, le-a transmis familia fanilor săi. Mesajul este semnat de: Emma, Demi, Rumer, Scout, Tallulah, Mabel și Evelyn.

Montaj Camere Bihor

Cariera lui Willis a început la începutul anilor 1980, cu roluri în filme precum „Verdictul” al lui Sidney Lumet. Cariera sa a explodat mai târziu în acel deceniu, datorită rolului său principal, alături de Cybill Shepherd, în serialul ABC „Moonlighting” și a interpretării lui John McClane în filmul de acțiune din 1988 „Die Hard”, care i-a oferit lui Willis prima sa franciză majoră.

Willis a apărut în blockbustere precum „The Fifth Element” (1997), „Armageddon” (1998) și „The Sixth Sense” (1999). Alte filme clasice ale sale: „The Last Boy Scout” (1991), „Death Becomes Her” (1992), „Pulp Fiction” (1994) și „12 Monkeys” (1995). El a fost nominalizat la cinci Globuri de Aur (câștigând unul pentru „Moonlighting”) și trei Emmy (câștigând unul pentru „Moonlighting” și altul pentru rolul său de invitat în „Friends”), scrie profit.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.