Gala Premiilor Oscar 2021 a fost amanata

0
419

Gala de decernare a premiilor Oscar a fost amânată cu două luni, din cauza pandemiei, şi va avea loc la finalul lunii aprilie 2021.

Ceremonia este programată să aibă loc pe 25 aprilie 2021. În plus, AMPAS a decis amânarea inaugurării muzeului său de la Los Angeles.

Montaj Camere Bihor

„Mai mult de un secol, filmele au jucat un rol important în consolarea noastră în cele mai întunecate momente. Cu siguranţă, au făcut asta anul acesta. Speranţa noastră, prin extinderea perioadei de eligibilitate şi a datelor premiilor, este să oferim flexibilitatea de care cineaştii au nevoie să îşi finalizeze şi să îşi lanseze filmele fără a fi penalizaţi pentru ceva care nu este controlat de nimeni”, au transmis David Rubin, preşedintele Academiei, şi Dawn Hudson, CEO, într-un comunicat citat de Variety. „Următoarea gală Oscar şi deschiderea muzeului vor marca un moment istoric, aducând laolaltă cinefili din toată lumea uniţi prin cinema”, scrie News.ro

Din motive de securitate din cauza pandemiei de COVID-19 a fost amanata cu doua luni, sa speram ca totul va fi bine si o vom putea vedea si la noi la TV pe DIGI FILM cum ne-am obisnuit in anii trecuti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.