Victor Socaciu ne-a parasit. Artistul avea 68 de ani

0
270
Sursa poza evz ro

Victor Socaciu (68 de ani) a fost lansat Adrian Păunescu la Cenaclul Flacăra. În 2008 a devenit deputat PSD, iar în 2018 – consul la Montreal.Socaciu a fost acuzat de Emanuel Ungureanu (acum parlamentar USR) că ar fi primit peste rând, un transplant de rinichi în dauna altor bolnavi, a căror stare era mai gravă. El a dat explicaţii în faţa procurorilor DIICOT.

Și fiica sa, Ana Maria Socaciu, a făcut un anunț similar pe Facebook: ”O inimă mare a încetat să mai bată. Un suflet nobil s-a ridicat la cer. Anunțăm cu nemărginită durere stingerea din viață a celui care a fost soț, tată, bunic, un artist de geniu și un simbol al dragostei de neam: Victor Socaciu. Dumnezeu să-l primească în Împărația Sa alături de cei drepţi”.

Anunțul oficial al Marinei Almășan:

Montaj Camere Bihor

Îi sunt alături fiului meu, Victor, într-un moment greu al vieții sale.
Pierderea părintelui înseamnă, pentru un copil, pierderea uneia din cele două aripi, pe care le primim fiecare , la venirea pe lume.
Îi vor și NE vor rămâne amintirile frumoase ale familiei noastre, îmbrăcate în cântecele sale nemuritoare, care vor continua să-i bucure pe cei ce i-au prețuit muzica.
Drum lin, spre stele, Victor Socaciu, unde îți doresc să-ți găsești pacea și liniștea.
Fiul nostru, Victor Socaciu , va continua să-ți poarte numele. Și, dacă aici, pe pământ, te-au îndepărtat de el, poate de acolo, de sus, îi vei veghea mersul prin viață, alături de mine, de aici , de pe pământ…
Îți mulțumesc pentru cântecul pe care, candva, într-o altă viață, mi l-ai dăruit, scrie g4media.ro

Muzica lui ne-a placut si ne va place si de acuma incolo, nu te vom uita niciodata maestre, Drum Lin si DUMNEZEU SA IL ODIHNEASCA IN PACE!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.